A Daalarna fő profilja az egyedi tervezés és kivitelezés. Akár választhatsz a kollekcióból is, de legtöbb vendégünknek minden ruhadarabot igényei szerint készítünk el. Lehetőséged van a színek, alapanyagok, díszítések kiválasztására, sőt arra is, hogy több modellből állítsd össze a saját ruhádat. Természetesen tanácsainkkal folyamatosan segítjük döntésed.

Milyen méretben készítik el a ruhákat?

Menyasszonyi - és alkalmi ruháinkat bármilyen méretben el tudjuk készíteni. Minden esetben méretet veszünk és egyedi gyártás történik.

Mennyi idő alatt készül el egy ruha?

Az ideális idő egy ruha elkészítésére 5-6 hónap. Bizonyos esetekben rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a ruha elkészítését, kérjük ilyenkor mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot. Azt  fontos tudni, hogy nem minden esetben tudjuk ilyen gyorsan elkészíteni a ruhákat, illetve a legszebb és legkülönlegesebb alapanyagainkra gyakran 3 hónapot is kell várni. Ha nyári esküvőt tervezel, érdemes már az év elején megkeresni minket, hogy a nagy napra biztosan elkészüljön a ruha. Az express határidőkkel kapcsolatban kérünk keress minket telefonon, vagy e-mailben.

Hány ruhapróba ideális a méretre készítés esetén?

Három próbát javaslunk, ez általában elegendő. Ha vendégünk külföldről érkezik, vagy szoros az időbeosztása bizonyos esetekben két próbát össze tudunk vonni, így csak kétszer kell jönni a ruha elkészüléséig.

Csak méretre készítik a ruhákat?

Ruháinkat minden esetben méretre készítjük, abban az esetben is, ha tökéletes a mintadarab. Csak néhány ritka esetben van lehetőség arra, hogy az eredeti mintadarabot megvásárolja valaki. Kölcsönzéssel cégünk nem foglalkozik.

Mennyibe kerülnek a ruhák készítés esetén?

Áraink elsősorban a kiválasztott fazonoktól alapanyagoktól és a választott technológiai megoldástól függnek. Egyedi megrendelés esetén vendégeink elképzelései és szempontjai szerint tervezzük modelljeinket, így lehetőségünk van arra, hogy az árakat igény szerint alakítsuk.

Tájékoztató méretre készítési áraink:

/ Daalarna alkalmi- és koktélruhák, polgári esküvői ruhák: 200 - 300 ezer Forint
/ Daalarna estélyi- és menyasszonyi ruhák: 300 - 600 ezer Forint
/ Daalarna ruhák egyedi elképzelések, különlegesek kérések alapján: 600 ezer Forinttól