"Megvan a gyönyörű ruhám! Nagyon boldog vagyok vele :) Nagyon szépen köszönöm!"

kata

"Nagyon szépen köszönöm azt a profizmust és igényességet, ami minden próbán jelen volt az elejétől a végéig, a ruhában pedig úgy éreztem magam egész nap, mintha rám öntötték volna..."

veronika

"Nagyon köszönöm a gyönyörű ruhát, nagyon jól éreztem magam benne!"

Nóra

"...szeretném még egyszer megköszönni a lehetőséget, hogy megkaptam Tőletek ezt a csodálatos ruhát, a rugalmasságot, segítőkészséget és profizmust, amit a próbák során tanúsítottatok felém."

Petra

"I just wanted to thank you for creating such a beautiful dress."

Hilde Lise

"Nagyon jól éreztük magunkat a ruhákban! Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy elkészítettétek nekünk őket!"

Móni

"Köszönöm szépen a csodálatos ruhát! Olyan volt, mint egy álom!"

georgina

"Köszönöm szépen a gyönyörű ruhát, amit készítettetek! Felejthetetlen nap volt számunkra! Csodásan éreztem magam benne!"

gina

"Nagyon nagy köszönettel tartozunk édesanyámmal a csodaszép ruhák megvalósításáért és biztosak vagyunk benne, hogy nem utoljára jártunk nálatok."

andrea

"Szeretnénk megköszönni nektek a segítséget és külön Anitának a gyönyörű ruhámat. :) "

ANETT

"Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget és az elképesztő ruhákat."

kata

"Köszönöm, hogy részesévé válhattam a Daalarna álomnak!"

anna

"...szeretném megköszönni, hogy vagytok, és remélem még nagyon sok menyasszonynak okoztok örömöt a ruhakölteményeitekkel."

csilla

"Minden szuper volt, a ruha pedig gyönyörű! :) "

emese

"Ezúton szeretnénk megköszönni Neked és Csapatodnak a gyönyörű szép ruháinkat. Valóban felejthetetlenné varázsoltátok a nagy napunkat! "

alexandra

"Szeretném megköszönni nektek még egyszer a gyönyörű ruháimat. Nagyon jól éreztem magam mindegyikben - a bohókás rövidben a polgári szertartáson, a hosszú sellő szoknyában a templomi esküvőn és a lagzin, ill. a pink ruhában a menyecskeként :) Köszönöm mindannyiótoknak az ötleteket és a sok odafigyelést, kedvességet."

zsuzsi

"Thank you so much for the help on the wedding dress. The dress was perfect :-) "

Mari Therese

"A ruhám tökéletesen illeszkedett nemcsak az esküvő jellegéhez, de az én személyiségemhez is és hát tényleg mindenki csodálta. Köszönöm még egyszer nektek! És tényleg igazatok volt, a fátyol kellett hozzá :) "

petra

"Nagyon romantikus volt, a ruhám pedig egyszerűen tökéletes...Egy álom volt ebben a ruhában kimondani az igent."

nóra

"Szeretném nektek megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhát, amiben egy napra igazi királylány lehettem."

erika

"Ezúton is szeretném megköszönni, hogy életem nagy napját ennyire felhőtlenné, boldoggá és felszabadulttá varázsoltátok ezzel a gyönyörű ruhával."

zsuzsi

"...szeretném megköszönni Neked és az egész Daalarna-csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a nagy napomat, azzal, hogy álmaim ruhájában mehettem férjhez. Nagyon hálás vagyok a kedvességetekért, segítőkészségetekért. Egytől-egyig minden próbát nagyon élveztem, számoltam a napokat, hogy mikor mehetek újra:) "

eszter

"Köszönöm szépen a gyönyörű ruhát, amelyet számomra álmodtál meg. Mindenkinek nagyon, de nagyon tetszett, azt mondták, hogy hozzám jobban illőt el sem tudtak volna képzelni, nagyon kifinomult és elegáns. "

tünde

"Ezer köszönet az álomszép ruháért, a csodálatos fátyolért és a kiváló kiszolgálásért, amit minden ruhapróba alatt nyújtottatok, valódi élménnyé tettétek ezt a stresszes időszakot :)"

reni

"Minden nagyon jól sikerült. Nagyon szépen köszönöm."

zuzana

"Köszönöm mégegyszer!"

andrea

"Örök hálám a ruháért, egyszerűen fantasztikus volt! Mindenki azt mondta, hogy ennél hozzám illőbbet egyszerűen nem is találhattam volna. "

Lívia

"Thank you Daalarna-Team, you made it a magical day!"

sandra

"Köszönjük"

adrienn

"Köszönöm nektek a csodálatos ruhát, amivel tökéletessé varázsoltad az esküvőm napját."

Timi

"Nem gondoltam volna, hogy lehet ennyire szeretni egy ruhát mint én az enyémet szerettem. Amellett pedig, hogy gyönyörű és különleges még kényelmes is volt."

zsófi

"Ahogy ígértem csatoltam még két tengerparti képet az esküvő utáni kreatív fotózásról...további sok sikert, és sok-sok elégedett ügyfelet kívánok!"

zsófi

"A ruha gyönyörű volt, könnyed es fenséges; nagyon jól éreztem magam benne es mindenki megcsodálta."

szilvia

"Szeretném megköszönni a ruhámat, amellyel csodaszéppé varázsoltátok az esküvőnket. Tökéletes volt a ruha, mindenki csak tavasztündérnek hívott, és úgy is éreztem magam. Tényleg nagyon sok múlik a ruhán, ennél jobban nem is választhattam volna."

ágnes

"Köszönöm!"

judit

"Ezúton szeretném megköszönni nektek a csodaszép ruhát, amit viselhettem az esküvőmön, álmaim ruhája volt. Nagyon köszönöm a kedvességet, közvetlenséget és az odafigyelést is, amit minden egyes kollégátoktól kaptam, minden alkalommal kellemes élmény volt nálatok lenni."

Réka

"Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni, hogy álmaim ruhájában élhettem át életem legszebb napját. Minden pillanatot imádtam, amit benne tölthettem."

jennifer

"Nagyon szépen köszönöm a csodaszép ruhát! A képek magukért beszélnek!"

petra

"Köszönök mindent, nagy sikere volt!"

kata

"Nagyon hálás vagyok nektek a gyönyörű ruhámért, igazán különlegesnek éreztem magam benne."

Detti

"Még egyszer nagyon köszönjük a ruhákat... Nagyon nagyon hálás vagyok mindenért."

detti

"Nagyon szépen köszönöm, meseszép volt a ruha, és tökéletesen állt rajtam."

kleopátra

"I had the best experience of my life on my wedding day and it is because I choose a daalarna dress! I felt magical all day and everyone loved it including all the locals. I had so many compliments from everyone."

katalin

"Köszönjük"

ági

"First of all I would like to say a HUGE thank you to everyone involved in helping me getting my amazing Daalarna dress ready for my wedding in Sweden. You have all been absolutely amazing! I got so many compliments for the dress and I felt absolutely fabulous every second of my big day."

rebecka

"Nagyon köszönöm nektek, egy élmény volt a tervezés is, mindenki szuper kedves és imádtam ebben férjhez menni! "

dorka

"Még egyszer szeretnék Nektek megköszönni minden kedvességet, figyelmességet és segítséget, amit kaptam a csodálatos esküvői ruháimmal kapcsolatban és köszönöm, hogy segítettetek tökéletessé tenni ezt a napot számomra! :) "

Nóra

"Köszönöm Anitának az ihletet, a varázst, amit beleraksz a ruháidba, köszönöm a szalonban a lányoknak, hogy ilyen készségesen fogadtatok és segítettetek nekem a választásban... Minden próbát jobban és jobban vártam. Mindkét ruha rám volt öntve.. olyan esküvőt adtatok eztáltal, ami örök emlék marad."

heni

"Nagyon köszönöm nektek az álomszép ruhát. Megvalósítottátok az álmomat!"

szilvia

"Még egyszer szeretném megköszönni a csodálatos ruhát. Egy álom volt :). "

réka

"Nagyon jól sikerült esküvőnk volt, iszonyúan jól szórakoztunk és minden teljesen profin zajlott. Lehet, hogy Ti vontátok magatokkal ezt a dolgot, mert a professzionalizmus a ruhaszalonban kezdődött!"

ilona

"The dress was perfect. Everyone was stunned and wondered how I stumbled upon your collection and website. Thank you for the smooth process you provided. The professionalism and sincerity. Thank you for this masterpiece that I will cherish forever :) "

layan

"Életem legszebb és legtökéletesebb napja volt, egy olyan ruhában, amiről mindig is álmodtam! Anita köszönöm, hogy Te és csapatod segített ennek megvalósításában!"

anita

"Még egyszer köszönöm a profizmusotokat és a csúcsszuper ruhát."

violetta

"Az ígért fotók kíséretében szeretnék köszönetet mondani a rugalmasságért és odaadásért, amit a szalonban érezhettem. A ruha légies volt, a legcsodálatosabb, amit valaha viseltem, valóra váltottátok vele gyermekkori álmomat."

kitti

"Everyone loved the dress, I felt so confident and pretty! Thank you!"

andrea

"Nem győzöm még most sem megköszönni Nektek a gyönyörű ajándékot, nélkületek nem lett volna ilyen gyönyörű ez a nap :)"

Fanni

"Thank you!"

trish

"Many thanks for my amazing Daalarna gown"

claire

Anitának még egyszer óriás köszönet, mindenki el volt ájulva a ruhától!

adrienn

"Szeretném megköszönni a csodás ruhámat, a kedvességetek és hogy királylánnyá válhattam a ruha által"

bogi

"Ennél szebb ruhám nem lehetett volna az esküvőmön és nem lehetek eléggé hálás azért a sok kedvességért, odafigyelésért, profizmusért, amit az egész csapattól kaptam."

betti

"A ruhám csodás lett. Sosem éreztem magam olyan szépnek, mint aznap."

petra

"Köszönöm a gyönyörű ruhát, nagyon boldog voltam vele. Mindenkinek borzasztóan tetszett."

eszter

"Thank you for everything."

marilia

"Nagyon tetszett mindenkinek a ruha, tökéletes volt hogy egész éjjel mezítláb ropjam a sivatagban :) "

nóra

"Köszönöm még egyszer! Imádtam viselni! :) Ennél jobbat nem választhattam volna!"

laura

"Boldogan mentem férjhez ebben a csodálatos menyasszonyi ruhában."

detti

"Nagyon szépen köszönöm a csodaszép esküvői ruhát. :) "

zsuzsi

"Pár hete voltunk nászúton, természetesen vittem magammal a ruhát. :) Tenerifén a Teide vulkánnál fotózkodtunk. Szeretném megköszönni még egyszer, hogy elkészítettétek nekem! Csodásan éreztem magam benne!"

Anikó

"Köszönöm a ruhát és a rugalmasságotokat, csodás volt h így ez összejött!"

alida

"Nagyon szépen köszönök mindent! Imádtam a ruhámat. Gyönyörű volt és hihetetlenül kényelmes."

noémi

"Szeretném megköszönni a csodás ruhámat, álomszép volt."

andrea

"Köszönöm szépen"

szandra

"Köszönöm a meseszép ruhámat, egy valóra vált álom volt ebben lenni életem legszebb napján!"

vivi

"Ígértem pár képet a mi skót-magyar esküvőnkről a gyönyörű ruhámban, amit mindenki megcsodált a nagy napon, úgyhogy külön köszönet Nektek érte!!! :-)"

margaréta

"Szeretném megköszönni a profizmust és kedvességet, amivel körülvettetek a ruhám elkészítésekor, beleértve a sok jó tanácsot is :) A vőlegénynek leesett az álla, mindenki megdicsérte és nekem is hihetetlenül kényelmes volt, tökéletes választás! Igazán varázslatossá tette a Nagy Napunkat :)"

dia

"Köszönöm szépen a közös munkát és a gyönyörű ruhát. Az amúgy is csodálatos napot még szebbé tette, hogy álmaim ruháját viselhettem."

lilla

"Thx so much! The dress was amazing!!!"

valentina

"Ezen pár képpel szeretném megköszönni, hogy megalkottátok a gyönyörű menyasszonyi ruhámat életem legszebb napjára! Minden percet imádtam, amit benne tölthettem."

Mónika

"Köszönöm szépen a sok-sok figyelmességet, kedvességet és profizmust amit az elmúlt hónapokban Tőletek kaptam! <3"

ancsi

"Minden nagyon csodálatos volt beleértve a Daalarna ruhámat is :) Köszönök szépen mindent,életem legszebb napja volt!!"

zsófia

"Meg szeretném köszönni, hogy ilyen gyönyörű ruhát varrtatok nekem és annak ellenére hogy nem volt sok időnk, így is meg tudtátok csinálni a ruhámat!!! Mindenkinek nagyon tetszett, imádtam benne lenni az esküvőm napján:)

merci

"Nagyon nagyon tetszett mindenkinek a ruhám, csodálatos visszajelzéseket kaptam az esküvőn. Valóban tökéletes volt!"

orsi

"Élmény volt veletek az összes próba aminek az eredménye ez a csodálatos ruha lett .... Egész este mindenki a ruhámat csodálta és ami számomra a legfontosabb, a férjem véleménye, aki azt mondta tökéletes választás volt :)

fruzsina

"Köszönöm szépen a gyönyörű ruhát. Egy igazi költemény :) Igazán különlegesnek éreztem magam benne."

dorottya

"THANK YOU for an amazing wedding dress! I am so so happy with it!"

tora

"Nagyon szépen köszönöm ezt a csodát, amit viselhettem életem legszebb napján és köszönöm azt a profizmust és kedvességet, amivel mindig fogadtatok! Egy álom vált valóra azzal, hogy ebben a ruhában mondhattam ki az "igen"-t! :)"

kata

"Köszönöm a csodaszép ruhát!!! Egy álom volt viselni…"

melinda

“Nagyon odavolt mindenki a ruháért, én is imádtam! Csak azt sajnálom, hogy többet már nem viselhetem. :) “

barbara

“A ruhám gyönyörű volt és nagyon jól éreztem magamat benne, ha újra választhatnék, akkor is emellett döntenék.”

Ágnes

"Köszönöm a gyönyörű ruhát!"

ani

"Nagyon köszönjük a gyönyörű ruhát."

sophie

"Nagyon boldog vagyok, hogy Daalarna ruhában mondhattam ki az igent, ennél tökéletesebb választás nem is lehetett volna."

patrícia

"Szeretném megköszönni a ruhát, a gondoskodást, a kedvességet, és a türelmet amit kaptam Tőletek! Csodálatos volt az esküvőm, és ebben nagy szerepe volt a ruhának is!"

dorottya

"Még egyszer nagyon köszönöm a ruhát a Daalarnának, álomszép volt..."

nóra

"Nagyon nagyon köszönöm, hogy ebben a CSODÁBAN mehettem férjhez!!! <3 Egyszerűen annyira gyönyörű volt, és borzasztóan jól éreztem magam benne! Azt hiszem mindenkinek elállt a lélegzete a ruha láttán :) "

tünde

"Nagyon boldog voltam a ruhámmal! Kár hogy nem vehetem fel még egyszer."

annamari

"Köszönöm a csodaszép ruhát!"

petra

"Ezzel a pár képpel szeretnék még egyszer köszönetet mondani Nektek, hogy a nagy napunkon egy olyan költeményben tündökölhettem, ami mellett senki nem tudott szó nélkül elmenni. A siker osztatlan volt :)"

szandra

"A végeredmény egy varázslatosan gyönyörűséges ruha lett. Imádtam viselni, egyszerűen gyönyörűnek éreztem magamat benne."

letti

"Szeretném a saját és férjem nevében megköszönni a csodálatos, egyedi tervezésű ruhakölteményt, amivel a Daalarna csapata is hozzájárult álomesküvőnk megvalósulásához."

enikő

"Szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát, a segítségeteket a kiválasztásánál, türelmeteket és kedvességeteket a készítésénél, a profi munkát. Pontosan olyan lett a ruha amilyenről mindig is álmodtam..."

virág

"Köszönjük, hogy életünk legszebb napján tökéletesen éreztem magam a világ leggyönyörűbb ruhájában! Öröm visszagondolni az első perctől a ruha kiválasztására, a próbákra és rátok, mindenki kedves, aranyos és a végletekig profi volt közületek!"

petra

"Nagyon szépen köszönöm Nektek ezt a gyönyörű, kényelmes ruhát, mindig ilyen ruhára és esküvőre vágytam. Az én álmom teljesült, amiben ti nagy szerepet játszottatok. Kívánom, hogy nagyon sok menyasszonynak váltsátok valóra az álmát."

niki

"Nagyon menő volt ez a crop toppos ruha. Köszönöm még egyszer!"

zsófi

"Remekül sikerült minden, és természetesen mindenki odáig volt a ruhámért :) Én meg rendekül éreztem benne magam. Köszönök minden segítséget."

réka

"Szeretném megköszönni a csodás menyasszonyi ruhámat nektek! Egy álmom vált valóra!"

Dóri

"Nagyon szépen köszönöm a munkátokat és a csodálatos ruhákat!"

marianna

"Még egyszer nagyon köszönöm a csodaszép ruhát, élmény volt viselni, igazán különlegesnek éreztem magam benne! Mondanom sem kell, csodájára járt mindenki!"

judit

"Még egyszer szeretném megköszönni, hogy hozzájárultatok ahhoz, hogy az esküvőnk csodálatos legyen :)"

Anka

"Szeretném Nektek megköszönni a csodaszép menyasszonyi ruhámat, illetve azt a kedvességet is, amit a próbák során tapasztalhattam. Az egész folyamat szuper volt, imádtam."

Dóri

"A ruha meseszép volt, nem is vettem át, imádtam minden benne töltött percet :)"

kata

"Rengeteg dicséretet kaptam, mennyire gyönyörű a ruha, és milyen jól áll. Hálás vagyok érte, mert tökéletesen olyan mint én :) "

Nóri

"Ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek számomra a leggyönyörűbb ruhát az esküvőmre!"

Dóri

"A ruha hatalmas sikert aratott, mindenki a csodájára járt. Én le sem akartam venni, annyira kényelmes, légies és csodás volt. Köszönök szépen mindent, a csodás ruhámat és az egész folyamatot, amiben végigkísértetek. Nélkületek nem válthattam volna a gyerekkori álmom, a tökéletes esküvőm."

Csilla

"Még egyszer nagyon szépen köszönöm a ruhámat, csodálatos volt és tökéletes kiegészítője egy több, mint tökéletes napnak."

bogi

"Utólag is köszönöm szépen, hogy Daalarna menyasszony lehettem, mondanom sem kell, hogy mindenki fülig szerelmes lett a ruhámba."

szandi