"Egyszerűen imádom a ruhámat! Nagyon sokáig nézelődtem, mielőtt rátaláltam. A végeredmény teljesen más lett, mint amit eredetileg elképzeltem, de végül a szívemre hallgattam."

courtney

"Nagyon régóta tudtam, hogy Anitától szeretnék ruhát az esküvőmre...úgy éreztem, számomra a sellő fazon az ideális, és ebben Anita is megerősített, így született meg végül az a csodálatos ruha, amit viseltem."

dia

„A férjem szerint tökéletes választás volt, valamint mindenki mondta, hogy nagyon illik hozzám, és ragyogtam benne egész nap.”

Kata

„Imádtam ezt a ruhát az első pillanattól fogva. Tetszett benne, hogy az eleje picit konzervatív, míg hátul a kivágása miatt extrém.”

Inez

„Nagyon magaménak éreztem, és rengetegen megdicsérték, különösen, hogy nagyon egyedi, nem a megszokott esküvői ruha.”

Noémi

„Mindenkinek nagyon tetszett a ruhám a nagy pocakommal! A férjem nem látta előtte, csak amikor bevonultam és odaálltam mellé, azt súgta a fülembe, hogy gyönyörű vagyok.”

Dóri

„Még mielőtt Dávid megkérte volna a kezem, tudtam, hogy melyik ruhát választom majd, ha eljön a mi időnk: az OCEAN kollekció egyik könnyed, légies darabját.”

Adri

„Ez a ruha szerelem volt első látásra. Olyan különleges az anyaga, és annyira passzolt hozzám és a helyszínhez a könnyedsége, hogy nem is igazán volt más ruha, ami szóba jöhetett volna.”

Zsófi

„Mindenkitől azt hallottam vissza, hogy nagyon különleges és 'Ágis' volt a ruha. Nagyon illett a helyszínhez és az évszakhoz.”

Ágnes

„Elképesztően csodálatos volt, ha létezik a nagybetűs álomruha, akkor ez volt az. Mindenki azt mondta, hogy ilyen gyönyörű menyasszonyt még soha nem látott.”

Dóri

„Karissa és Wyatt várni szerettek volna az esküvő napjáig, hogy láthassák egymást vőlegényként és menyasszonyként, így párja nem csatlakozott hozzánk ezen a fotózáson. Karissa az egyik legkedvesebb, boldog és igazi ember, akit ismerek. Lenyűgözően nézett ki ebben a ruhában, és olyan szerencsés vagyok, hogy fotós voltam az esküvőjén.” - Jordi B fotográfus

Karissa

„A vendégeink el voltak ájulva a ruhától, mindenki szerint tökéletesen passzol hozzám és a menyegző hangulatához.”

Eszter

„A férjemnek és a vendégeknek is nagyon tetszettem, de kiemelném a kis unokatesóim szavait, akik egész este azt mondogatták, hogy olyan vagyok, mint egy tündér.”

Kata

„Nagyon különleges és relatív merész darabot választottam, ami hozzám passzolt. Ádi csak a szertartáson látott először, a szeme csillogott, és a fülembe súgta, hogy gyönyörű vagyok. A vendégeknek is nagyon tetszett a ruhám. Egyszerűen nem értették, hogy vannak rám ragasztva a virágok…tündériek voltak, mind megsimogatták a ruhát.”

Zsófi

„Olyan sikert aratott a ruhám, amire egyáltalán nem számítottam. Mindenki külön kiemelte és dicsérte a ruhámat és legfőképpen azt, hogy mennyire illik hozzám.”

Reni

„A férjemnek ez volt a kedvenc Daalarna ruhája, és bár nem tudta, hogy végül ezt választottam, titkon szerintem reménykedett. A polgári szertartáson látott először a ruhában, életemben talán másodjára láttam sírni.”

Barbara

„Pontosan eltaláltuk azt a stílust, ami igazán én vagyok, egyszerű és nagyszerű. Norbi is első pillantásra elpityeredett, majd jelezte, hogy tökéletes választás volt.”

Noya

„Amellett, hogy én voltam a legboldogabb lány a világon, úgy éreztem aznap a legszebb is én vagyok.”

Tamara

„Elora csodálatos ruhát viselt! Ez volt a legtökéletesebb ruha a forgáshoz, akár órákig fényképezhettem volna.” - Erika Greene fotográfus

Elora

„Ez volt az egyike azoknak az esküvőknek, ahol nem rejthettük el örömkönnyeinket. Együtt osztoztunk ezeknek a csodálatos embereknek a boldogságában, akik meghívtak minket, hogy fényképezzünk és örök emléket készítsünk a gyönyörű kaliforniai esküvőjükről.” - Chris & Alina fotográfusok

Devon

„Fantasztikusan éreztem magam a ruhában, minden hozzá fűzött reményemet beváltotta. Emellett rengeteg dicséretet kaptam. Egész nap szuperül éreztem magam a bőrömben, a ruhámban, amihez a Ti szakértelmetek és profi munkátok is hozzájárult. Ez hatalmas ajándék egy menyasszonynak ezen a fontos napon...”

Zsófi

„A férjem szerint is tökéletes választás volt, és egy vendég sem tudta szó nélkül hagyni. Hasonlót nem látott még senki: csodálták a csipkét, a különleges hátmegoldást és azt, hogy úgy áll rajtam, mintha rám öntötték volna.”

Erika

„Köszönöm szépen még egyszer nektek a csodálatos ruhám, álomszép volt és szuper kényelmes is, legszívesebben azóta is minden nap ezt hordanám.”

Andrea

„Az esküvő óta is folyamatosan kapom a ruhámról a bókokat, még ismeretlenektől is, hogy az egyik legszebb menyasszonyi ruha volt, amit eddig életükben láttak.”

Szabina

„Szeretném megköszönni még egyszer a csodaszép esküvői ruhát, nagyon jól éreztem magam benne!”

Mariann

„Szeretnék köszönetet mondani a gyönyörű menyasszonyi ruhámért, amelyet tavaly találtam egy kölni Victoria Rüsche Trunk Show-n. Olyan szépnek és különlegesnek éreztem magam Mallorcán, az esküvőnk napján."

Barbara

„Csak szerettem volna elmondani, mennyire imádtam a ruhámat: magát az érzést viselni, az anyag esését és azt, hogy annyira passzolt a személyiségemhez és a helyszínhez. Köszönöm ezt a káprázatosan szép ruhát nektek!”

Marissa

„Szeretném megköszönni még egyszer a meseszép ruhámat, imádtam a legapróbb részletig. Nem csak gyönyörű volt, de nagyon kényelmes is! Pont olyan lett, mint amilyet megálmodtam.”

Flóra

"A legcsodálatosabb nap az életemben az esküvőm napja volt, és ebben a Daalarna ruhám nagy szerepet játszott. Gyönyörűnek éreztem magam benne, és mindeki imádta, rengeteg dicséretet kaptam."

katalin

„Jenny & Julio esküvője tökéletes részletek kombinációja volt: a hegyekre nyíló kilátás, a vőlegény meghatottsága, amikor meglátja menyasszonyát, és Jenny egyedi csipkés Daalarna ruhája. Szeretjük ezt a menyasszonyi ruhát őszi vagy téli esküvőkhöz - a hosszú ujjat, a különleges csipkét és az összhatást nehéz lenne lekörözni." – Emma & Grace menyasszonyi ruhaszalon

Jenny

„Köszönöm a kedvességeteket és a segítséget.”

Enikő

„Köszönöm még egyszer a csodás ruhám.”

Anna

„Igazán különlegesnek éreztem magam, ahogy az oltárhoz sétálva minden vendég elismerő pillantást vetett a ruhára. A férjem tekintetéből is nyilvánvalóvá vált, hogy tökéletes választás volt ez a darab.”

Ági

„A kedvenc képemmel szeretném megköszönni Nektek a segitséget és a csodàlatos ruhàmat, amiben gyönyörünek és egyben fantasztikusan éreztem magamat. Egy emlékezetes napot tudhatunk magunk mögött a férjemmel és ehhez Ti is hozzàjàrultatok.”

Judit

„Teljesen szerelembe estem a különleges anyaggal, amiből a felső része készült a ruhának. A puhatüll szoknyáról nem is beszélve, azt mindenkinek érdemes lenne megtapasztalni, milyen érzés egy ilyen szoknyát viselni. Mesebeli…”

Timi

„Elmondhatatlanul hálás vagyok azért, hogy segítettetek megtalálni álmaim ruháját és úgy varrtátok meg, hogy az esküvőm napján igazán gyönyörűnek érezhessem magam, anélkül, hogy feszengenem kellene vagy bármilyen kényelmetlenséget kellene elviselnem a ruha viselése közben. Egyszerűen tökéletes volt rajta minden, könnyednek, karcsúnak és felszabadultnak éreztem benne végig magam és ez abszolút a Ti érdemetek.”

Dóra

„Elmondhatom, hogy ez a ruha tette még különlegesebbé és emlékezetesebbé ezt az amúgy is életre szóló élményt.”

Andrea

„Évek óta volt egy Daalarna ruha, amit kinéztem, és őriztem a fotóját. Mikor pedig végre felpróbálhattam, rögtön tudtam, hogy azt szeretném majd viselni.”

Ágnes

„Alig vártam a próbákat, hogy újra érezhessem a Daalarna-illatot és felpróbálhassam a ruhám.”

Judit

„A férjemmel az első találkozással egybekötött fogadalomtétel nagyon romantikus környezetben, egy romtemplomnál történt, és drámai hatásra számítottam a ruhámmal kapcsolatban. A drámai hatás elmaradt, mert egyből azt mondta, hogy pontosan ilyen látványra számított.”

Ági

„Ahogy a vállfán néztem a ruhát, először úgy tűnt, hogy ez a fazon kicsit távol áll tőlem, aztán amikor felpróbáltam, arra lettem figyelmes, hogy a szalonban dolgozó lányok, akik segítettek öltöztetni, is odagyűltek és nézték, hogy milyen jól áll nekem ez a csoda. Nem gondolkodtam egy percet sem, tudtam, hogy a ruha nélkül nem megyek sehova.”

Dorka

„Buborékok szállnak a levegőben, ujjongás és tapsolás hallatszik, miközben Ashley és Jeremy a padsorok között sétáltak. Jeremy átkarolja Ashley hátát és szenvedélyes csókot váltanak. Ebben a pillanatban a legjobb ”just married” fotók egyike született.” - Ashley Laprade fotós

Alyssa

„Ahogy jöttem a próbákra, úgy öltözött fokozatosan a szívem is ünneplőbe.”

Claudia

„Amióta ismerem a Daalarna ruhákat (még kislány voltam), azóta ábrándoztam róla, hogy ilyen ruhában mondjam majd ki az igent.”

Ancsi

„Köszönöm szépen Nektek az álomruhát, amely minden elképzelésem felúlmúlta. Ez a ruha tökéletesen tükrözte a személyiségem, pont olyanra sikerült, amilyen én vagyok. Azt, hogy ilyen gyönyörűnek érezhettem magam, abban a Ti kezetek is benne van, amiért nagyon hálás vagyok!”

Szandra

„A szalon, a ruhák és az ügyfélkezelés, azt hiszem, Magyarországon páratlan és ennek a jó választásnak köszönhetően a férjemtől és végeredményben mindenkitől azt a visszajelzést kaptam, hogy tökéletes volt a ruhaválasztás, nagyon passzolt hozzám.”

Vanda

„Szeretnék köszönetet mondani a csodálatos ruhakölteményért, sok segítségért, és határtalan kedvességetekért!”

Nóra

„Párizs utcáin is mindenki csodájára járt a menyasszonyi ruhámnak.”

Rita

„Nagyon régóta csodálom már a Daalarna kreációkat, és nagy álmom volt, hogy egy ilyen ruhában vonulhassak majd egyszer oltárhoz.”

Gyöngyi

„Azért választottam ezt a Dalaarna menyasszonyi ruhát, mert szerettem volna visszaadni a természet és romantikus vidék hangulatát, egy mai divatnak is megfelelő formában.”

Julia

„Imádtuk a fotózáson készült képeket, amik ráadásul a gyönyörű menyasszonyi ruhámat is jól kiemelik.”

Tineke

„A férjem, a családom, és a barátaim is imádták a ruhámat, ahogyan én is.”

Tímea

"Nagyon jól éreztük magunkat a ruhákban! Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy elkészítettétek nekünk őket!"

Móni

"Nagyon szépen köszönöm azt a profizmust és igényességet, ami minden próbán jelen volt az elejétől a végéig, a ruhában pedig úgy éreztem magam egész nap, mintha rám öntötték volna..."

veronika

„Az esküvő fantasztikus volt, minden pont úgy alakult, ahogy elképzeltük. A ruha lenyűgöző volt, mindenki a csodájára járt, nem is beszélve a vőlegényről!”

Eszter

„Rajongok a csipkéért, így mindenképpen klasszikus ruhákban gondolkodtam, de nagy figyelmet szenteltem a kényelemnek is.”

Kati

„Először is szeretnénk köszönetet mondani mindannyian a csodálatos munkájáért Grace és Chris esküvőjén, a gyönyörű Positanói Villa San Giacomóban. Különösen hálásak vagyunk azért, hogy lefényképezhettük ezt az esküvőt. Nélkületek nem lett volna lehetséges! Nagyon köszönjük!”- Peter & Veronika fotósok

Grace

„Köszönöm még egyszer a tökéletes ruhát a nagy napra, a sok segítséget és a türelmeteket!”

Alex

„Nagyon pozitív volt a visszajelzés a ruhámról, mindenki megjegyezte, hogy nagyon különleges. A férjemnek is tetszett, azt mondta nagyon illik hozzám.”

Petra

„Ezt a rusztikus, boho esküvőt a sivatagban tartották meg Nelson szellemvárosában, egy óvárosban, amely tele volt a múlt eklektikus tárgyaival. A pár közeli barátaikkal és családjukkal együtt, Kanadából érkezett, hogy a sivatagban házasodjon közvetlenül Las Vegas mellett, és minden egyes részlet tökéletesség volt. ”- The Overwhelmed menyasszonyi blog

Dominique

„Nekem ez volt a nagybetűs ruha, már az első próbán tudtam, hogy Ő lesz az.”

Petra

„Annyira kényelmes volt a menyasszonyi ruhám, hogy a menyecsketánc után visszavettem és abban buliztam reggelig.”

Alexa

„Az én Daalarna ruhám volt az első menyasszonyi ruha, amin megakadt a szemem....A kidolgozott részletek a csipkén, a gombos hát és a pezsgő színű selyem a tüllszoknya alatt egyedülállóvá tette az összhatást.”

Alexis

„Még egyszer köszönöm a csodálatos ruhát és a rendkívül kedves, segítőkész hozzáállást! Semmi sem biztos az életben, de egy dolog mégis: a 10-20-30 éves házassági évfordulónkon is biztosan Daalarna ruhám lesz!”

Magdi

"Nagyon hálás vagyok nektek a gyönyörű ruhámért, igazán különlegesnek éreztem magam benne."

Detti

„Amikor Benes Anita a ruhámat tervezte, elmondtam neki, hogy egy romantikus, letisztult, spagettipántos, egyszerű kis ruhát szeretnék, és semmiképp sem választanék egy tipikus esküvői ruhát. Aztán persze az esküvő előtt egy nappal egy ilyen ruhával léptem ki a szalonból.”

Ramóna

„Csodálatos volt a ruhám és a fátylam, istennőnek éreztem magam benne egész nap.”

Villő

„Nagyon köszönöm a gyönyörű menyasszonyi ruhámat! Egyszerűen csodálatos”

Diana

„A ruhában a minta volt az, ami megfogott, nagyon szeretem a sejtelmes anyagokat.”

Kinga

„A férjem imádta a ruhámat és azt mondta, hogy pontosan ilyennek képzelt el az esküvő előtt, és örökre emlékezni fog a pillanatra, amikor először meglátott benne – nekem ennél nem is kell több.”

Blanka

„Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni a segítségeteket az esküvői ruhám kiválasztásában és elkészítésében! A ruhám igazán tökéletes lett. Nagyon illett hozzám és az esküvőnk összes részletéhez. Mindenki a csodájára járt a fiataloktól az idősebb vendégeken át a turistákig!„

Vanda

„Miután felvettem, éreztem, hogy na ez az, ezt kerestem. A letisztultsága mellett van benne egy csavar, amikért mindig rajongtam. Úgy érzem, abszolút jó döntés volt a ruhaválasztásnál is a szívemre hallgatni.”

Magdi

"Köszönöm nektek a csodálatos ruhát, amivel tökéletessé varázsoltad az esküvőm napját."

Timi

„Szuper élmény volt bemenni a Daalarnába minden egyes alkalommal, és egy ilyen profi csapattal együtt dolgozni az álomruhámért.”

Dóri

"Megvan a gyönyörű ruhám! Nagyon boldog vagyok :) Nagyon szépen köszönöm!"

kata

"Köszönöm szépen a csodálatos ruhát! Olyan volt, mint egy álom!"

Georgina

„Nagy mértékben hozzájárultatok ahhoz, hogy olyan mennyasszonynak érezzem magam amilyenről mindig is álmodtam!”

Ildikó

„A próbák alatt folyamatosan formálódott a ruha, jó érzés volt, hogy minden részletében hozzám igazodik. Igazán nagy odafigyeléssel és hozzáértéssel készült el a menyasszonyi ruhám, egy élmény volt.”

Emese

"Ezúton szeretnénk megköszönni Neked és csapatodnak a gyönyörű szép ruháinkat. Valóban felejthetetlenné varázsoltátok a nagy napunkat! "

alexandra

"Minden szuper volt, a ruha pedig gyönyörű! :) "

emese

"Ezúton is szeretném megköszönni, hogy életem nagy napját ennyire felhőtlenné, boldoggá és felszabadulttá varázsoltátok ezzel a gyönyörű ruhával."

zsuzsi

"Szeretnénk megköszönni nektek a segítséget és külön Anitának a gyönyörű ruhámat. :) "

ANETT

"Nagyon szépen köszönöm a csodaszép esküvői ruhát. :) "

zsuzsi

“Nagyon odavolt mindenki a ruháért, én is imádtam! Csak azt sajnálom, hogy többet már nem viselhetem. :) “

barbara

“A ruhám gyönyörű volt és nagyon jól éreztem magamat benne, ha újra választhatnék, akkor is emellett döntenék.”

Ágnes