DREAM BY DAALARNA – Daalarna életérzés bárhol, bármikor

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy hamarosan egy új termékvonalat vezetünk be a Daalarnánál, ez pedig nem más, mint a Dream by Daalarna kollekció.

„Évek óta azt a visszajelzést kapjuk a nálunk megforduló vásárlóktól, hogy nem csak életük egy-egy különleges eseményén szeretnék átélni a Daalarna életérzést, hanem a hétköznapokon is” – meséli Benes Anita. „Továbbá sok menyasszonyban felmerült olyan igény is, hogy milyen jó lenne, ha az esküvő előtti készülődéshez nálunk tudná beszerezni a köntösöket és egyéb esküvői kiegészítőket saját maga és a koszorúslányai számára. Meghallgattuk ezeket a kéréseket, és úgy döntöttünk, hogy a Daalarna huszadik születésnapjának apropóján idén útjára indítjuk a Dream by Daalarna termékcsaládot.”

A Dream by Daalarnával olyan ready-to-wear termékeket álmodtunk meg egy minikollekcióba, amelyek a hétköznapokon is bátran viselhetőek, ugyanakkor továbbra is a megszokott Daalarna minőséget képviselik.

A termékcsalád első darabjait a Szex és New York Carrie Bradshaw-jának feledhetetlen póló-tüllszoknya szettje inspirálta, amely a nagyvárosi életérzést és a sportosan elegáns stílust ötvözi egy igazi örök klasszikus szettben. A szett egyes darabjai jól variálhatók különféle kiegészítőkkel, így mindenki a saját személyiségéhez és az aktuális nappali vagy esti programhoz illően stylingolhatja meg az outfitjét.

A kampány egyik arca a gyönyörű énekesnő, Dallos Bogi, aki tökéletesen megtestesíti a Dream by Daalarna életérzést.

A pólók, szoknyák és köntösök konfekcióméretekben lesznek elérhetőek 2022 nyarától. A Dream by Daalarna vonal a tervek szerint fokozatosan bővülni fog újabb termékekkel, melyek érkezéséről folyamatosan tájékoztatunk majd titeket.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet az új vonallal kapcsolatban, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden ezzel kapcsolatos információról. Amint rendelhetőek lesznek a termékek, értesítünk Téged.