Impresszum

A honlapot üzemelteti a Daalarna Kft. 
Tel.: +36 30 306 4094
E-mail: info@daalarna.hu

Székhely 1054 Budapest, Alkotmány u. 23. fszt.
Adószám 12779431-2-41
Cégjegyzékszám 01-09-703051 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Ügyvezető Benes Anita

Design és fejlesztés CLAPP https://clapp.eu/

Szerzői jogok Azzal, hogy belép a www.daalarna.hu honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:  

A Daalarna Kft. fenntart minden, a weboldalon található tartalom (ideértve különösen a fényképeket, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

daalarna.hu és daalarna.com domain nevek, valamint a „Daalarna” névjegy jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Daalarna Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

www.daalarna.hu és a www.daalarna.com weboldalon található fenti tartalmak, valamint a fent megjelölt védjegyek jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Daalarna Kft. jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés abbahagyását, az azzal okozott kárainak megtérítését, valamint a felhasználás által elért gazdagodás visszatérítését; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.