Álomruhák a Daalarna 2015-ös divatbemutatóján!

Telt ház előtt mutatta be Benes Anita legújabb esküvői- és alkalmi ruháit. A 2015-ös kollekció a PEARL nevet kapta, melyet a XIX. századvégi Párizs, a gyöngyök, és az örök nőiesség ihletett.

A show az alkalmi- és koktélruhák bemutatásával kezdődött. A mini csipkeruhák málna-narancs-korall színekben pompáztak, majd fekete színjátszós csipke nagyestélyik, és a Daalarnára jellemző színátmenetes muszlin ruhák vonultak fel a kifutón.

Az esküvői ruháknál a törtfehér, pezsgő és a nude árnyalatai domináltak, a merészebb menyasszonyok mélyen dekoltált, illetve a hátat szabadon hagyó ruhát is választhatnak. A bemutatót egy virágmintákkal díszített fűzős selyemruhával zárták, melynek hatalmas uszálya légiesen lebegett a színpadon magára vonzva minden tekintetet.

Mind az alkalmi, mind az esküvői ruhák egyszerre romantikusak, bájosan nőiesek, ugyanakkor kihívóak. A gyöngyök hűvös eleganciája finoman ellensúlyozza a menyasszonyi ruhák olykor merész vonalvezetését.

Az est háziasszonya már negyedik alkalommal Tatár Csilla volt, aki világos mentazöld színű Daalarna koktélruhát viselt, hátán egy szív alakú kivágással. Vágó Réka idén ismét külön cipőkollekciót tervezett a Daalarna ruhákhoz, a romantikus frizurákat Hajas László, a sminkeket Sipos Zita és csapata készítette.

A divatbemutatós képeket ITT tekinthetitek meg.