Secret Stories

…Kíváncsiság. Minden nőben ott rejtőzik. Amikor megállnak a szalon kirakata előtt, amikor menyasszonyként próbálni érkeznek hozzánk. Akkor is, ha megpillantják az összehajtogatott selymeket és csipkéket, vagy a bemutatón, ahogyan árgus szemekkel követik a modelleket. Engem is meg-megkérdeznek, mi inspirál, amikor tervezek, hogyan rajzolok, miként zajlik egy fotózás, milyen élményekkel térek haza egy-egy külföldi utamról, egyáltalán hogyan működik a Daalarna a kulisszák mögött. Nem tévednek. Ez a világ valóban számos titkot rejt magában, amelyekről idejét látjuk, hogy meséljünk.

…Megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát, fontos kihívás egy nő életében. Egy esküvői öltözéknek egészen más a mondanivalója, mint egy hétköznapi szettnek. A menyasszonyoknak nem az a céljuk, hogy céltudatos, erős, okos nőként lássák őket, egyetlen jelző lebeg a szemük előtt: gyönyörűek szeretnének lenni. Mindannyian más-más történettel érkeznek meg hozzánk. Izgatottan avatnak be minket életük legszebb perceibe, látjuk a meghatódottságot, amikor megtalálják álmaik ruháját. Mi is a részei leszünk azoknak a hónapoknak, amikor szervezik az eseményt, később visszakopogtatnak, hogy elmeséljék, milyen volt a szertartás, hogyan érezték magukat a partin. Szinte már-már családtagoknak érezzük magunkat, amikor megajándékoznak a fényképeikkel. Közben mi is tanulunk, inspirálódunk a hallottak alapján. Ezeket az élményeket szeretnénk egy kosárba gyűjteni és megosztani a leendő menyasszonyokkal, hogy ők is élvezhessék a romantikus történeteket. Közben olyan előkészületi fortélyokkal is találkozhatnak az oldalon, amelyek segítenek az ötletelésben, a keresgélésben.

…Reggelente Budáról autózom át Pestre a Margit-hídon. Minden alkalommal egyszer jobbra pillantok, hogy lássam, hogyan ébredezik a Parlament, a Szabadság szobor és a Lánchíd. Ez a látvány indít minden nap utamra az Alkotmány utcai szalonunkba. Biztosan tudom, hogy nem is lehetnék jobb helyen a világban, mint itthon. Budapest nyüzsgése és dinamikus fejlődése inspiráló a számomra. Hasonló kíváncsiságot érzek iránta, mint a Daalarna kedvelői a márka iránt. Szeretném felfedezni, megmutatni, tapasztalni mindazt, amit ez a város nyújthat akár a divat, a kultúra, a művészet vagy épp a gasztronómia területén.

…A Secret Stories by Daalarna ebből a három pillérből született meg. Az olvasók bepillantást nyerhetnek a márka lelkébe, inspirálódhatnak az esküvők világából, közben felfedezhetik gyönyörű fővárosunk rejtett kincseit. Bízunk benne, hogy a Daalarna titkos történetei ezentúl nem csak a mi életünket színesítik majd, hanem a kedves olvasóknak is kellemes perceket csalnak a hétköznapjaiba.

— Benes Anita – A Daalarna vezető tervezője