A DAALARNA RUHA TITKA

Mi alapján választja ki egy menyasszony az esküvői ruháját? Hogyan talál rá arra a ruhára, amiről mindig is álmodott?

Minden esküvőre készülő lány arra vágyik, hogy ő legyen a legszebb nő a földön a nagy napon, ehhez pedig a tökéletes ruhát keresi, amiben gyönyörűnek érezheti magát.

A modern menyasszonyok érzéki, elegáns és nőies ruhát keresnek, olyat, ami kiemeli szépségüket, megfelelően formálja alakjukat, és amiben egyszerűen jól érezik magukat. Az egyedi technológia és a különleges anyagok miatt a Daalarna ruhák az előnyös részeket hangsúlyozzák, és elrejtik mindazt, amelyet nem szeretnénk kiemelni, megmutatni.

Miben különböznek a Daalarna ruhák a hagyományos technológiával készített esküvői ruháktól?

A FŰZŐ, VAGY CORSET

A Daalarna fűzők nem csak érzéki szépségük miatt ismertek, hanem azért is, mert különleges alakformáló hatásuk van. Saját, speciális technológiánk egyesíti a tizenkilencedik századi klasszikus fűzőkészítési hagyományokat és a huszonegyedik század legmodernebb fejlesztéseit. Fűzőinket kézzel készítjük, a merevítéseket, formázásokat úgy alakítva, hogy karcsú derekat, csábító dekoltázst hozzunk létre.

Fűzőink speciális merevítőkkel vannak ellátva, melyek nagyon jó tartást biztosítanak, az alapanyag szorosan a test vonalát követi, nem gyűrődik. Ruháink hátul fűzősek, ami már önmagában is dekoratív látványt biztosít. Fűzőink formálják a derekat, kiemelik a dekoltázst. A Daalarna fűzőkkel akár 8-12 cm-rel is csökkenthetjük a derékméretet.

Fűzőink beépített mellkosárral készülnek, így nem szükséges alá külön melltartó viselése. Szükség esetén push-upot használunk, ha a dekoltázst szeretnénk növelni.

A SZOKNYA

Menyasszonyi kollekciónkban számos, különböző stílusú szoknya is megtalálható, így vendégeink kiválaszthatják a nekik legjobban tetszőt, mely legelőnyösebb az alakjukra.

A legtöbb fűzőt párosíthatjuk minden szoknyával, így nem szükséges az eredetileg befotózott modellhez ragaszkodni, vendégeink szabadon kombinálhatják a felsőrészeket a szoknyákkal.

A legtöbb ruha esetében szinte láthatatlan, hogy a ruha két részből áll. Méretre készítés esetén pedig megoldható az is, hogy egyrészes ruhát készítsünk a kiválasztott fűző és szoknya alapján. A Daalarna fűzők és szoknyák mindig tökéletes összhangban vannak, és a legjobbat hozzák ki minden alkatból.

Ruháinkat szakképzett varrónőink készítik minden részletre ügyelve az alapanyag szabásától kezdve az utolsó kristálydíszítés elhelyezéséig. A 100%-ig kézzel készített esküvői- és alkalmi ruhák esetében bármilyen módosításra lehetősége van vendégeinknek. 

Méretre készítésnél bármilyen egyedi szempontok alapján változtathatóak modelljeink, mind színében, alapanyagában, díszítéseiben illetve a választott technológiában. Vendégeink kiválaszthatják a nekik leginkább tetsző, legelőnyösebb fazont; minták alapján az alapanyagot és a színt, illetve az egyéb díszítéseket is.

A legfontosabb a tökéletes ruha megtalálása, melyben a menyasszony varázslatosan érzi magát. A célunk, hogy a ruha felejthetetlen darab legyen, melyben párja imádni, barátai irigyelni, rokonai csodálni fogják.