Szalonunkban esküvői és alkalmi öltözékeinket saját tervek alapján, egyedi megrendelésre, méret után készítjük. Áraink elsősorban a kiválasztott fazonoktól, alapanyagoktól és a választott technológiai megoldástól függnek. Egyedi megrendelés, méretre készítés esetén vendégeink elképzelései szerint tervezzük modelljeinket, így lehetőség van arra, hogy az árakat igény szerint alakítsuk.

Amennyiben konkrét ruhára szeretnél árajánlatot kérni, kérjük küldd el a választott ruha fotóját vagy weboldalon található kódszámát e-mailben az info@daalarna.hu címre. Használhatod a galériákban található képek esetén az ajánlatkérő funkciót is, ilyenkor kattints a kérdőjel ikonra és máris érkezik hozzánk az üzeneted.

Ha terveztetni szeretnél és egyedi kéréseid vannak, telefonon vagy e-mailben csak hozzávetőleges árat tudunk meghatározni. A választott fazontól, alapanyagoktól, technológiáktól, valamint az elképzelésednek megfelelően kialakított keretösszeg figyelembe vételével pontos árajánlatot egy személyes találkozó során tudunk adni.

T | +36 30 306 4094

E | info@daalarna.hu