A Daalarna fő profilja az egyedi tervezés és kivitelezés. Akár választhatsz a kollekcióból is, de legtöbb vendégünknek minden ruhadarabot igényei szerint készítünk el. Lehetőséged van a színek, alapanyagok, díszítések kiválasztására, sőt arra is, hogy több modellből állítsd össze a saját ruhádat. Természetesen tanácsainkkal folyamatosan segítjük döntésed.

Milyen méretben készítik el a ruhákat?

Menyasszonyi - és alkalmi ruháinkat bármilyen méretben el tudjuk készíteni. Minden esetben méretet veszünk és egyedi gyártás történik.

Mennyi idő alatt készül el egy ruha?

Az ideális idő egy ruha elkészítésére 5-6 hónap. Bizonyos esetekben rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a ruha elkészítését, kérjük ilyenkor mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot. Azt  fontos tudni, hogy nem minden esetben tudjuk ilyen gyorsan elkészíteni a ruhákat, illetve a legszebb és legkülönlegesebb alapanyagainkra gyakran 3 hónapot is kell várni. Ha nyári esküvőt tervezel, érdemes már az év elején megkeresni minket, hogy a nagy napra biztosan elkészüljön a ruha. Az express határidőkkel kapcsolatban kérünk keress minket telefonon, vagy e-mailben.

Hány ruhapróba ideális a méretre készítés esetén?

Három próbát javaslunk, ez általában elegendő. Ha vendégünk külföldről érkezik, vagy szoros az időbeosztása bizonyos esetekben két próbát össze tudunk vonni, így csak kétszer kell jönni a ruha elkészüléséig.

Csak méretre készítik a ruhákat?

Ruháinkat minden esetben méretre készítjük, abban az esetben is, ha tökéletes a mintadarab. Csak néhány ritka esetben van lehetőség arra, hogy az eredeti mintadarabot megvásárolja valaki. Kölcsönzéssel cégünk nem foglalkozik.

Mennyibe kerülnek a ruhák készítés esetén?

Áraink elsősorban a kiválasztott fazonoktól alapanyagoktól és a választott technológiai megoldástól függnek. Egyedi megrendelés esetén vendégeink elképzelései és szempontjai szerint tervezzük modelljeinket, így lehetőségünk van arra, hogy az árakat igény szerint alakítsuk. Árajánlatot emailben tudunk adni előzetesen az info@daalarna.hu címen.