"Szeretném megköszönni azt a csodás ruhát, amit a polinéziai esküvőmre készítettél. Ennél szebbet nem is tudtam volna elképzelni a fehér homokban és a virág koszorúmhoz."

bernadett

"Mégegyszer köszönöm!"

eszter

Köszönöm a csodaszép ruhámat. Csodaszép helyszín: Dominika, megálmodott ruha: Daalarna :-)

Szilvi

"Szeretném ezúton is mindenkinek megköszönni, aki ezen a csodán dolgozott, azaz az én szépséges menyasszonyi ruhámon! Felejthetetlen és szépséges volt a Nap, ez a ruhának is köszönhető volt :)

nikolett

"Köszönöm Daalarna, hogy életem legszebb napját tettétek még szebbé..."

rita

"Köszönöm szépen a csodálatos ruhát! Olyan volt, mint egy álom!"

gina

"Minden szuper volt, a ruha pedig gyönyörű! :) Köszönjük!"

emese

"Nagyon szépen köszönöm, hogy ebben az általatok készített, csodálatos ruhában mehettem férjhez, egy álomszép szigeten, Mauritiuson. A legszebb álmom vált valóra! "

zsuzsi

"Köszönjük!"

anita

"Szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát életem legszebb napjára!"

tamara

"Köszönöm szépen!"

orsi

"Ezúton szeretném még egyszer megköszönni, hogy az általatok készített ruhában mondhattam ki a boldogító igent...A ruhámat azóta is nagy becsben tartom és őrzöm. :) "

annamária

"Ezer hála és köszönet a ruháért, amit nekem terveztetek és készítettetek."

marina

"Szeretném megköszönni, hogy egy ilyen csodás ruhát viselhettem életem legszebb napján ...végtelen nagy boldogság volt viselni."

petra

"Boldogan küldöm Nektek az álomszép Seychell-i esküvőnkön készült képeket. Minden tökéletes volt, pont úgy, ahogy azt előtte megálmodtuk. Imádtam a ruhámat, és mindenki más is..."

melinda

"Köszönöm a csodás ruhámat."

lívia

"Szeretném megköszönni a csodálatos menyasszonyi ruhát, amit varrtatok nekem!"

anett

"Köszönöm Nektek, hogy ebben a ruhában tényleg igazi hercegnőnek érezhettem magam :) Pontosan olyan lett,amilyennek az elején megálmodtuk és Anita megtervezte. Imádtam a profizmusotokat, a rugalmasságotokat, a hozzáállást. Mesések az anyagok, öröm volt a ruhában lenni!"

lili

"Köszönöm a csodaszép ruhát!"

jennifer

"Köszönjük szépen a gyönyörű ruhát."

Viki