Megjelent a Secret Stories print magazinja!

A Secret Stories esküvői magazinról

Az új Secret Stories magazinhoz hasonló, fine art stílusú esküvői magazin Magyarországon eddig még nem létezett, ezért különösen büszkék vagyunk rá és bízunk abban, hogy nektek is elnyeri majd a tetszéseteket.

A célunk és a koncepciónk az volt, hogy megkönnyítsük az esküvőre készülő párok számára a szervezést azzal, hogy sok-sok inspirációt gyűjtünk össze nektek ezen a 150 oldalon. Nem olyanokat, amelyek csak a Pinterest fotókon mutatnak jól, hanem olyanokat, amelyek kiállják a nagy nap próbáját is.

Magazinunk nagy részében ezért valódi esküvőket mutatunk be nektek, mégpedig 2017-es Daalarna menyasszonyok esküvőiről. Lesz köztük bohém, klasszikus és nagyon természetközeli. Balatoni, kecskeméti, izlandi, ausztrál és például egy egzotikus szigeten fotózott is. Minden esküvőt részletesen bemutatunk nektek a menyasszony beszámolóján keresztül, ha pedig megtetszik egy-egy ötlet vagy stílus, a szolgáltatókat is megtaláljátok az anyagok végén, így könnyedén fel tudjátok venni velük a kapcsolatot a saját nagy napotokkal kapcsolatban. 

Mi található még a magazinban?

  • A Daalarna legújabb SUNSET kollekciójának kampányfotói
  • Csodaszép inspirációs fotók különböző stílusú esküvőkről
  • Ötletek nászajándékra és nagy nap előtti készülődésre
  • Izgalmas nászutas/kreatív fotózási helyszínek, amelyeket hazai esküvőfotósok képein és tapasztalatain keresztül ismerhettek meg

Őszintén reméljük, hogy a 2018-as Secret Stories magazin sok érdekességet tartogat azok számára is, akik nem állnak házasságkötés előtt, de szívesen elmélyednek az izgalmas love story-kban és a szebbnél szebb fotókban. 

Hol tudod megvásárolni? 

A magazin a 2018. április 13-ai Daalarna show-n debütált, de természetesen azoknak is módjuk van a megvásárlására, akik idén személyesen nem tudtak részt venni a bemutatón. Két lehetősége van annak, aki szeretné beszerezni:

  1. Személyesen, a budapesti Daalarna atelier-ben, hétköznapokon délelőtt 10 és este 6 óra között. Csak csengessetek be az 1054 Budapest, Alkotmány utca 23. alatt (mutasd a térképen) található atelier-be és kollégáink készséggel segítenek nektek. 
  2. Postai úton. Ennek részleteit (hova kell utalni a magazin árát és milyen címre postázzuk nektek) emailben tudjátok egyeztetni kollégáinkkal az info@daalarna.hu címen. Írjatok nekünk és minden kérdésetekre választ adunk!

A magazin ára

A Secret Stories magazin 2990 forintos áron szerezhető be, amelyhez kiszállítás esetén még hozzáadódik a postaköltség. 

A magazin nyelve

Mivel nagy örömünkre már nem csak Magyarországon, hanem a világ számos országában megtalálhatóak a Daalarna ruhák, ezért a magazin magyar és angol nyelven is olvasható. Ha van külföldi barátnőtök, menyasszony ismerősötök, őt is nyugodtan meglephetitek vele!