Megjelent a Secret Stories print magazinja!

Itt a Secret Stories print magazinja, melyben bemutatjuk a Daalarna legújabb SUNSET kollekciójának kampányfotóit, csodaszép inspirációs fotókat különböző stílusú esküvőkről, ötleteket kaphattok nászajándékra és nagy nap előtti készülődésre, valamint bemutatunk egy izgalmas nászutas/kreatív fotózási helyszínt, amelyet hazai esküvőfotósok képein keresztül ismerhettek meg.

OCEAN - Csak Ti Ketten

A 2018-as OCEAN esküvői kollekcióval ismét természetközeli hangulatot álmodott meg Benes Anita, a márka tervezője.

Daalarna Fashion Show 2017

A Daalarna március 10-én, két egymást követő, teltházas fashion show-n mutatta be a legújabb alkalmi és esküvői ruhakollekcióját a szakmának és a nagyközönségnek. A PARADISE bemutató díszlete a ruhákkal összhangban a trópusok és az esőerdők hangulatát idézte meg.

Daalarna Atelier

2017 elején új varrodába és irodába költözött a Daalarna csapata. A Benes Anitával készült interjúból több kulisszatitok is kiderül.

Itt a Paradise kollekció!

Szeress bele a felhőtlen boldogságba! A Daalarna legújabb, PARADISE kollekciójában előtérbe kerül a természetesség, az érintetlen természet közelsége és csábítása.

Secret Stories

Itt a Secret Stories, a Daalarna online esküvői magazinja - "Minden, ami esküvő"

Daalarna Fashion Show 2016

A Daalarna 2016-os FLOWER bemutatója a tavasz első fuvallatát idézte. Az alkalmi ruhák az idei trend legerőteljesebb színkombinációit mutatták be: az élénk pink, a napsárga, a vízkék és a fűzöld, valamint a szivárvány árnyalatai voltak meghatározóak.

FLOWER POWER

A Daalarna legújabb FLOWER kollekcióját Monet legszebb alkotásai inspirálták. 2016-ban a kifinomult szépség, a légies megjelenés kerül a középpontba. A menyasszonyok tavasztündérekké változhatnak az esküvői ruhájukban.

A DAALARNA KOLLEKCIÓJA BEJÁRTA AMERIKÁT

A Daalarna 2015-ös PEARL kollekcióját a tavaly őszi New York International Bridal Week- en mutatta be először. A különleges alapanyagokra, egyedi designra és magas minőségre már akkor felfigyelt a szakma és a sajtó, azóta pedig egyre több amerikai szalon és menyasszony érdeklődik a Daalarna ruhák iránt.

Daalarna estélyi ruhák a Miss World Hungary döntőjén

Látványos show keretében választották meg Magyarország legszebb hölgyét. A döntős lányok a Daalarna legújabb PEARL kollekciójának modelljeit viselték a kifutón. A döntőbe 16 lány került, akik közül idén Kiss Daniella nyerte el a királynői címet.

Álomruhák a Daalarna 2015-ös divatbemutatóján!

Telt ház előtt mutatta be Benes Anita legújabb esküvői- és alkalmi ruháit. A Millenárison megtartott divatbemutatón több százan vettek részt, köztük ismert közéleti személyiségekkel és természetesen leendő menyasszonyokkal.

Megérkezett a Daalarna legújabb PEARL kollekciója!

A DAALARNA legújabb PEARL kollekcióját a 19. századvégi Párizs és az örök nőiesség ihletette. „A kollekció minden egyes darabjához különleges, vintage stílusú anyagokat válogattunk össze így elevenítve fel a kor kifinomult eleganciáját.”